Zaken doen?

Wij zijn een deskundige partner en selecteren de juiste mensen om uw bouwwerkzaamheden te verrichten. Doordat wij al bijna 15 jaar ervaring hebben en gespecialiseerd zijn in bouwpersoneel kunnen we u een hoge kwaliteit aan dienstverlening bieden. Of u nu op zoek bent naar een timmerman, bouwopruimer, schilder, stukadoor of een metselaar, wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plaats. Al onze vakmensen zijn voorzien van gereedschappen, eigen vervoer en kunnen direct aan de slag.

Ook op het gebied van Social Return denken we met onze klanten mee. Als u voor de overheid werkt bent u namelijk verplicht om een vast percentage van de aanneemsom te besteden aan Social Return. Wij zoeken de juiste mensen, zodat u aan deze verplichting kan voldoen.

Ook zien we dat er in toenemende mate vraag is naar vakmensen voor woningonderhoud en renovatie. Daarom bieden we speciaal daarvoor geselecteerde allround, representatieve, en betrouwbare vakmensen. Zij zijn immers niet alleen ons visitekaartje, maar ook die van u.

Vakpersoneel Bouw B.V.

Vinkje  Persoonlijk aanspreekpunt

Vinkje  Snel schakelen

Vinkje  Groot netwerk van ervaren en goede vakmensen

Vinkje  Wij werken door heel Nederland

Vinkje  WKA gegevens in orde

Vinkje  NEN 4400-1 gecertificeerd

Vinkje  Wij denken met u mee

Onze vakmensen

Vinkje  Kwalitatief hoogwaardig personeel, echte vakmensen

Vinkje  Voorzien van gereedschappen en eigen vervoer

Vinkje  VCA gecertificeerd

Vinkje  WKA gegevens op orde

Vinkje  Betrouwbaar en representatief

Vinkje  Bij voorkeur lokaal

We werken samen met een groot aantal gerenommeerde bouw- en/of onderhoudsbedrijven, schilderbedrijven en aannemers. Deze ondernemingen kiezen al jaren voor Vakpersoneel Bouw B.V. als partner in detachering van vakmensen. Als u nog niet eerder met ons heeft samengewerkt gaan we graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen