Over ons

Wij zijn al bijna 15 jaar gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van bouwpersoneel. Onze klanten zoeken betrouwbaar en vakkundig personeel. Wij detacheren daarom alleen mensen met wie we kennis hebben gemaakt, met wie we regelmatig persoonlijk contact hebben en van wie we de kwaliteiten in een mum van tijd kunnen opsommen. De juiste persoon op de juiste plek, dát is onze insteek.

Wij hanteren een goedgekeurde modelovereenkomst van de Belastingdienst. Dat betekent dat zzp'ers, de klanten en wij conform de Wet DBA handelen.

De uitzendkrachten en zzp'ers ontvangen wekelijks (binnen 5 werkdagen) hun loon dan wel de betaling van de factuur op hun rekening.

 

 

LOGO SNA-FC-def-C

Ina van Nispen

Directeur/eigenaar
Ina is ruim 10 jaar werkzaam voor Vakpersoneel Bouw B.V. en sinds 2015 volledig directeur/eigenaar van het bedrijf. Ze onderhoudt het contact met opdrachtgevers, het personeel, en zorgt voor de juiste match.

06 - 301 620 10
info@vakpersoneelbouw.nl

Marcel Jansen

Financieel manager
Marcel is sinds begin 2015 financieel manager van Vakpersoneel Bouw B.V. Hij is verantwoordelijk voor de backoffice en financiële administratie.

0572 - 365 629
m.jansen@vakpersoneelbouw.nl