Gedetacheerd worden?

Wij zijn op zoek naar échte vakmensen die goed in hun vak zijn, afspraken nakomen, en hun wka documenten in orde hebben. We werken samen met een groot aantal gerenommeerde bouwbedrijven, schilder(onderhoud)bedrijven en aannemers en zoeken bij voorkeur een opdrachtgever bij jou in de buurt. Omdat we alleen de beste vakmensen willen leveren aan onze klanten werken we samen met ZZP'ers die we kennen. Als je dus nog niet eerder via ons gedetacheerd bent geweest, willen we graag met je in gesprek om te kijken of je via ons gedetacheerd kan worden.

Voordat je contact met ons opneemt om gedetacheerd te worden is het belangrijk dat je kopieën van je WKA gegevens kunt toesturen.

Vinkje  Geldig uittreksel KvK (geldig tot 1 jaar na afgifte).

LET OP! M.i.v. 1 januari 2019 mag het uittreksel niet ouder zijn dan 3 maanden.
Vinkje  Geldig identiteitskaart of paspoort
Vinkje  Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering voor bedrijven
Vinkje  VCA basis of vol
Vinkje  CV met referenties

Contact opnemen

Uitgezonden worden?

We werken hoofdzakelijk samen met ZZP'ers, maar hebben daarnaast ook al jaren een vaste groep uitzendkrachten in dienst. Ben jij nog niet klaar om de stap naar zelfstandige te zetten of is dat niets voor jou, dan kun je jouw CV met referenties sturen naar info@vakpersoneelbouw.nl. Als je via ons wordt uitgezonden is de beloning conform de Bouw CAO en ben je aangesloten bij het bedrijfspensioen fonds.