Ontdek de mogelijkheden

Dé specialist in bouwdetachering

Vakmensen nodig?

Of u nu op zoek bent naar een timmerman, bouwopruimer, schilder, stukadoor of een metselaar, wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Wij zijn een deskundige partner en selecteren de juiste vakmensen om de bouwwerkzaamheden te verrichten.

Al onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd, representatief, voorzien van gereedschappen, eigen vervoer en kunnen direct aan de slag.

Aanmelden als vakman

Ben jij goed in je vak, kom je afspraken na en beschik je over de juiste papieren, zoals VCA? Dan willen we graag met je in gesprek om te bespreken of je via ons gedetacheerd kan worden.

Met een groot aantal gerenommeerde bouwers en schilder(onderhoud)bedrijven werken wij samen en zoeken wij een opdrachtgever bij jou in de buurt.

Heb jij je werk goed gedaan dan betalen wij jouw factuur binnen 5 werkdagen.

Waar staan wij voor?

Vanaf 2005 zijn wij actief en gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakmensen. Vakwerk in bouwdetachering.

  • Werken met vakmensen die we kennenVoor vakkundige, betrouwbare en representatieve vakmensen ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Persoonlijk contactWerken aan een goede relatie. Zowel met onze vakmensen als klanten hebben wij regelmatig persoonlijk contact.
  • Betrouwbaar en uitgebreid netwerkWij kennen onze vakmensen en hun kwaliteiten. Altijd de juiste persoon op de juiste plek.

Benieuwd waarmee wij jou als vakman of opdrachtgever kunnen helpen?